Van origine
Ambachtelijk

Ontstaan vanuit de behoefte om ambachtelijke productgroepen als geheel assortiment aan te bieden aan diverse versspecialisten. In de bundeling van deze productgroepen is ambachtelijkheid en kwaliteit een vereiste, immers het is het onderscheid wat uw klant beweegt bij u te kopen.

Passie voor
Kwaliteit

Niet alleen kwaliteit van de producten, maar ook kwaliteit van service en dienst verlening staan bij ons hoog in het vaandel.

Zo is Lédo Foodservice BRC S&D A-Grade gecertificeerd, een garantie voor u dat niet alleen het product maar de gehele keten beheerst en gecontroleerd word.

Streven naar
Originaliteit

Het assortiment wordt continu aangevuld met producten die u als ondernemer met trots aan u consument kunt aanbieden.

Originaliteit speelt daarbij een belangrijke rol! Immers herkenning geeft de consument een vertrouwd gevoel, het is mede dat gevoel dat uw klant motiveert uw winkel vaker te bezoeken.

Samenwerking met Fermette

Samenwerking maakt sterker!

De samenwerking tussen Lédo en Fermette draagt zorg voor het beste uit twee werelden; het Nederlandse assortiment aangevuld met de lekkerste producten uit het bourgondische Vlaanderen.

Inkoop bundeling maakt het dat alle importen uit de diverse Europese landen rechtstreeks door ons zelf worden ingekocht. Een garantie voor verse producten tegen de beste prijs.

Salades, Rouwkost & Sauzen0

Vleeswaren, Worst & Prepare0

Vis, Schaaldieren & Kaas0